Over mij

Even voorstellen
 
Mijn naam is Marga Classen. Moeder van een prachtige dochter en woonachtig in Brunssum. Op dit moment geef ik zo'n 26 jaar les in het basisonderwijs. Een leuke baan, die ik nog steeds met veel plezier vervul. 
 
Vanuit mijn ervaring in het onderwijs merk ik, dat er kinderen zijn, die extra ondersteuning nodig hebben op sociaal-emotioneel gebied. Omdat het mij juist energie geeft om kinderen verder te helpen, heb ik de opleiding kindercoach gevolgd. Hierna heb ik de cursus speltherapie en mindfulness voor kinderen gedaan.
 
Mijn droom is altijd geweest om naast mijn baan als leerkracht een eigen praktijk te starten om kinderen, die in het dagelijks leven vastlopen te helpen. Ik geloof dat ieder kind uniek is in zijn eigen manier van leren en ontdekken. Hierdoor kijk ik naar de mogelijkheden van het kind en niet naar de problemen. Ik heb de afgelopen jaren veel kinderen ontmoet, die om diverse redenen vastlopen of niet lekker in hun vel zitten. Voor deze kinderen wil ik graag iets betekenen. Ik kijk en luister naar de signalen, die het kind afgeeft en pas daar de coaching op aan.
Mijn kracht ligt in mijn rust, humor en het respect en geduld voor kinderen.

Ik vind het mooi om een kleine bijdrage te mogen leveren aan een positieve verandering in de ontwikkeling van een kind. De grootste prestatie levert het kind uiteindelijk zelf!
 
Share our website