Dat wat je uitperst komt er ook uit. Wat zit erin jouw kind?
Waarmee wil jouw kind zich voeden? Liefde, tevredenheid of positiviteit? Het kan zijn dat je kind gevuld zit met negatieve emoties zoals, verdriet, boosheid of angst. Het is belangrijk om dit los te laten. Het blijven vasthouden van deze emoties levert geen voordeel op. Vul je liever met fijne positieve gevoelens, legt daar de focus zoveel mogelijk op. De manier waarop kinderen hun eigen mogelijkheden en intelligentie zien is van invloed op de groei die ze doormaken. Een groeimindset zorgt ervoor dat het kind doorzet en gemotiveerd is. Dit is onmisbaar voor het laten groeien van je talenten.

Kindercoaching de Vrolijke kikker helpt kinderen bij het leren denken en handelen vanuit een groeimindset. Ik doe dit via speltherapie, creatieve werkvormen en de lessen uit het werkboek kikkers met lef training.
Wij zijn van nature gefocust op nare dingen. Die herinneren wij ons het meest, terwijl de goede dingen vaker vergeten worden.  Je kunt je brein ook trainen om een andere keuze te maken. Voed jezelf met positiviteit, wees alert en focus daarop. Oefening baart kunst!
 
 
Share our website